Hoveniersbedrijf Acanthus Ontwerpen van uw tuin Tuinaanleg Onderhoud van uw tuin Voorbeeldtuinen Contact
UW WENSENONTWERPFASE
Ontwerp - Uw wensen
Hoe moet uw tuin eruit zien? Dat is de eerste en belangrijkste vraag. En dan: wat zijn de eisen die u stelt aan uw tuin? Waar gebruikt u 'm voor? Wat is de ligging? Zon, schaduw? Spelen er kinderen in? Want ook de gezinssamenstelling en de leeftijd van de gezinsleden zijn criteria.

Daarnaast is het van belang om te weten hoeveel tijd u heeft voor onderhoud van uw tuin. Of uw voorkeur uitgaat naar een trendgevoelige tuin, of juist naar een klassiek ontwerp. In hoeverre uw woonkamer of serre doorloopt in de tuin. Wordt het een sier- of een leeftuin? Betonmaterialen of liever natuursteen?

Uw wensen en de omstandigheden zijn bepalend voor de mogelijkheden. En u zult er versteld van staan, wat de perspectieven binnen de door u gestelde grenzen zijn.

Groene hagen. Een vijver. Winterbloeiers. Niveauverschillen. een gazon. Kleurige en geurige vaste planten. Intieme hoekjes. Afscheidingen...

Met vakkenis, ervaring en het juiste gereedschap scheppen we in overleg rust en ruimte in de tuin naar uw wensen.

Uw wensen voor het tuinontwerpWilt u een trendy tuin of een klassieke tuin?Tuinontwerp door Hoveniersbedrijf Acanthushus